Afbeelding
Foto:

Jubilarissen ActiveRooy

Venray | Ook bij volleybalvereniging ActiveRooy in Venray is het traditie om tijdens de ledenvergadering de jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Dit jaar kon de club vier jubilarissen begroeten. Niet aanwezig was Maartje van Bracht, die dit jaar 25 jaar lid is van de club. Twee steunpilaren uit het huidige bestuur zijn 40 jaar lid. Om te beginnen Hanny van Lare, net toegetreden als bestuurslid, maar al sinds jaar en dag de steun en toeverlaat van het bestuur. Ook Simone van den Bekerom is dit jaar 40 jaar bij de club. Zij trok het afgelopen jaar met Theo Scholten de kar van de technische commissie. Veel mensen kennen haar echter ook als fanatiek trainster en coach van vele (jeugd)teams.

Met maar liefst 60 jaar lidmaatschap, waarvan 40 jaar als bestuurslid, werd erelid Piet Hoex in het bijzonder gehuldigd. Er werd gezamenlijk teruggeblikt op een indrukwekkend palmares van deze nestor van ActiveRooy, voorheen VC Rooy en Rooyse VK. Nog steeds is hij regelmatig bij de wedstrijden op de tribune aanwezig om de ontwikkelingen te volgen.


Sportinstituut Verhagen

Venray | Bij Sportinstituut Verhagen in Venray zijn zondag de examens voor de zwarte banden afgenomen. Bij de G-judoka's behaalden Jurgen van der Heijden en Ifeanyi Oguejiofor de eerste dan judo. Beiden legden een mooi examen af bij de reguliere examens. Bij Sportinstituut Verhagen in Venray is zaterdag tevens een training gegeven door Rudi Verhagen aan de G-judoka's. 26 toppers stonden op de mat; vijf wereldkampioenen en vier Europees kampioenen. Twee uur lang werd er getraind ter voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen, met onder meer het EK volgend jaar oktober op de agenda.

Afbeelding
Afbeelding