Merselo kan koploper niet verrassen

Merselo-SCV'58 2-4 (1-1). Doelpuntenmakers Merselo: Bas Philipsen, Christiaan Rijbroek.

Merselo | Merselo heeft in de vijfde klasse niet voor de eerste nederlaag van het Velpse SCV'58 kunnen zorgen. In Merselo werd het 2-4 voor de gasten. De thuisploeg kwam na twintig minuten spelen brutaal op voorsprong. Bas Philipsen kon op aangeven van Bas Litjens de 1-0 maken. Daarop drongen de gasten aan, maar Merselo zette er een grote portie werklust en strijd tegenover. In de 36ste minuut viel na een prima aanval toch de gelijkmaker. SCV leek met een voorsprong de rust in te gaan, maar een kopbal vlak voor rust verdween via de binnenkant van de paal terug het veld in.

Meselo begon vol goede moed aan de tweede helft, maar al vrij snel werden alle goede voornemens de kop ingedrukt. SCV schoot een vrije trap onhoudbaar binnen: 1-2. Twee minuten later verspeelde Tom Michels de bal, waarna de behendige spits doelman Bram van Soest kansloos liet: 1-3. Merselo bleef vervolgens knokken, maar zonder resultaat. Vlak voor tijd viel de 1-4. Opnieuw ging er een goed voetballende aanval aan vooraf. Invaller Christiaan Rijbroek maakte vlak voor tijd de 2-4, maar dat was enkel een eretreffer.