Afbeelding
Foto:

Nieuw boek van Frans Claessens

Helmond | 'Een beperking, wat nu?' is alweer het derde boek van auteur Frans Claessens, oud-inwoner van Ysselsteyn.

In dit boek beschrijft hij op heldere wijze zes ziektebeelden en geeft praktische tips over hoe om te gaan met de beperkingen die een ziekte met zich mee kan brengen, ook vanuit zijn eigen ervaringen. De auteur zal zijn nieuwste boek presenteren op zaterdag 15 december 2018 om 13.30 uur in Wijkhuis De Lier van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Iedereen is welkom bij deze feestelijke presentatie, alle boeken van de hand van deze schrijver zijn hier ook te verkrijgen. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en met de auteur, die zich nooit laat beperken door beperkingen, te spreken.


Atelier open

venray | Op zondag 2 december opent het pop-up atelier en de pop-up galerie van Jacqueline Hanssen in het oude Primerapand aan de Schoolstraat.

Hanssen presenteert er haar werken met als thema Overzicht. Tot en met 27 januari gaat ze er onder de naam 'overzicht' afgeronde werken tonen en werken aan nieuwe kunstwerken.

De galerie is geopend op vrijdagen van 14.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur, op zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.