Afbeelding
Foto:

APK steunt liedjesfestival

Venray | Zondag 25 november was weer het jaarlijkse Kienderliedjesfestival.

Voorafgaand aan het festival wist de APK ( Ald Preense Kompeneej ), in de persoon van kanselier Richard Janssen en schrijver Harm Leenders, de commissie die dit geweldige festival organiseert te verrassen met een cheque van 222 euro. De APK wil op deze manier laten zien dat ze de vastelaovendvierende jeugd van Rooj een warm hart toedraagt en graag een steentje bijdraagt om de vastelaovescultuur door te geven.

'Het festival van dit jaar liet zien dat er in Venray waanzinnig veel jeugdig talent is en dat het Kienderliedjesfestival een absolute vastelaovestraditie aan het worden is', meldt de APK.


KBO Venray

Venray | KBO Venray houdt voor leden op dinsdag 11 december een avond kerststukjes maken bij Intratuin Venray. Onder leiding van een ervaren begeleider kan iedereen zich creatief uitleven op bloemen en kerstgroen. De avond begint om 19.00 uur bij de hoofdingang. Neem eigen gereedschap mee. Er wordt een financiƫle bijdrage gevraagd.

De kaartvoorverkoop voor de adventsviering van KBO Venray op woensdag 19 december is op de donderdagen 6 en 13 december van 10.00 tot 12.00 uur in De Kemphaan in Venray.