Afbeelding
Foto:

Popquiz Venray in de Klomp

Venray | In Herberg de Klomp aan de Merseloseweg 96 in Venray wordt op zondag 9 december de 26e editie van Popquiz Venray gehouden.

De organisatie, bestaande uit Sara Opheij, Etan Huijs en Frank Verheyen, heeft dertien bekende artiesten bereid gevonden om een vraag te stellen. Er zijn in totaal vijftien rondes in een speciaal thema. Inschrijving per team van maximaal vier personen kost 15 euro en is te voldoen op de dag zelf. Tevens bestaat de mogelijkheid om aansluitend een quizhap te nuttigen. De inloop is vanaf 13.00 uur en de quiz vangt aan om 13.30 uur.

Inschrijven kan via e-mail verheyen_frank@msn.com.

Foto, van links naar rechts: Etan Huijs. Frank Verheijen en Sara Opheij


Hardrijders

MAASHEES | Inwoners van Maashees klagen over automobilisten die te hard door het dorp rijden. Vooral over de Goeijstraat en de Mgr. Geurtsstraat blijkt vaak te hard worden gereden.

In de dorpskern geldt een maximum snelheid van dertig kilometer per uur. De dorpsraad krijgt van diverse bewoners klachten over hardrijders. Ook in andere straten in Maashees wordt geklaagd over gevaarlijke situaties door te hoge snelheden. De dorpsraad roept inwoners via dorpsblad 't Krentje op snelheden te matigen.