Afbeelding

Bedrijfswagens Oostendorp Auto

Venray | Oostendorp Auto is in Venray gestart met een bedrijfswagencentrum. Vanuit Venray gaat Daan Bruijsten (foto) zich richten op de verkoop van bedrijfswagens in de hele regio.

Oostendorp Auto staat in Venray vooral bekend als Toyota-dealer. "Toyota had vroeger de HiAce, maar is lange tijd minder actief geweest op de bedrijfswagenmarkt. Daar is nu met de nieuwe PROACE verandering in gekomen", aldus Venraynaar Daan Bruijsten. De Toyota PROACE is een bedrijfswagen in vele varianten. "Het motto is dan ook: de bus voor iedere klus", stelt Bruijsten. "De PROACE is verkrijgbaar in verschillende lengtes en tal van varianten. Ook qua inrichting.

Een schildersbedrijf stelt immers andere eisen aan zijn bedrijfswagen dan een loodgieter of een taxibedrijf. Het is belangrijk te kijken naar de behoeftes van de klant, of dit nu een MKB bedrijf of een ZZP'er is. Dat kan bij ons in de showroom, op het bedrijf of aan de keukentafel bij de klant thuis."

Bruijsten gaat vanuit Venray de regio Nijmegen-Den Bosch-Roermond bestrijken. "Oostendorp Auto heeft in deze regio zeven vestigingen. Voor klanten betekent dit dat het servicepunt voor deze auto's als het ware om de hoek ligt. Elke vestiging beschikt over enkele modellen van de PROACE. Op elke vestiging is bovendien een Bedrijfswagen Champion, een contactpersoon die alles weet over de bedrijfswagens en dus snel kan schakelen." De ondernemer kan bij Oostendorp voor alles terecht. "Of het nu gaat om koop, huur, lease, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Oostendorp Auto kan dat voor de ondernemers regelen.

Meer weten? Neem dan contact op met Daan Bruijsten van Oostendorp Auto Toyota Bedrijfswagens, daan@oostendorp-auto.nl, tel. 06- 55471160.