Gehavend Lake Valley onderuit

ZVV De Kilo-Lake Valley 5-2. Doelpunten Lake Valley: Joep Claassen en Reduane Najja.

Berg en Terblijt | Een gehavend Lake Valley verloor in de hoofdklasse E van middenmotor ZVV de Kilo. In Berg en Terblijt werd het 5-2 voor de thuisploeg. Lake Valley miste veel spelers door blessures en werk. Daardoor maakte de 15-jarige Myano Avramoski, speler van Lake Valley 0-17, zijn debuut in de hoofdmacht.

Lake Valley begon matig aan de wedstrijd en keek al vlug tegen een 2-0 achterstand aan door persoonlijke fouten in de verdediging. Net voor rust werd het in een ondertalsituatie ook nog 3-0. Aanvallend kon het jonge team uit Venray weinig aanrichten tegen de ervaren thuisploeg. Bij start in de tweede helft hetzelfde beeld en de thuisploeg scoorde 4-0.

Daarna ging het roer om. Lake Valley zette pressing over het hele veld en daar had de thuisclub problemen mee. Door Joep Claassen en Reduane Najja kwam Lake Valley halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd: 4-2. De ploeg bleef goed spelen en had het beste van het spel. Helaas kreeg Joep Claassen zeven minuten voor tijd zijn tweede gele en dus rode kaart en moest het team uit Venray vijf minuten in ondertal spelen. Net voor het verstrijken van de tijdstraf bracht De Kilo de eindstand op 5-2.

Op vrijdag 23 november speelt Lake Valley weer thuis in sporthal De Wetteling. Om 20.30 uur is ZV Weert de tegenstander. In de hoofdklasse E delen beide ploegen de rode lantaarn met vier punten uit zeven duels. De winnaar van het duel neemt dan ook voorlopig afscheid van de laatste plaats.

Royale nederlaag ActiveRooy: 4-0

Olsredlem-ActiveRooy 4-0. Setstanden: 25-18, 25-14, 25-20 en 25-18.

Melderslo | In de tweede klasse verloren de volleybalsters van ActiveRooy de uitwedstrijd tegen Olsredlem. In sporthal De Zwingel in Melderslo werd het 4-0 voor de thuisploeg. De setstanden lieten aan duidelijkheid niets te wensen over in het duel tussen de nummers vier en zes van de ranglijst: 25-18, 25-14, 25-20 en 25-18.

Op zaterdag 24 november gaan de Venrayse volleybalsters op bezoek bij VC Volt 4, aanvang 12.30 uur. ActiveRooy staat nu zesde met vijftien punten uit zes duels. VC Volt 4 staat twee posities lager met twaalf uit zes.