Afbeelding
Foto:

Kanarieshow in Ysselsteyn

Ysselsteyn | De Speciaalclub Kleurkanaries Nederland houdt voor de derde keer een internationale kanarieshow in het weekeinde van 1 en 2 december in zaal The Pilot in Ysselsteyn.

De club bestaat al meer dan 40 jaar. Ze kent al jaren een bestendig ledenaantal van 200 personen en ook wordt er jaarlijks een kleurkanarieshow gehouden.

De show is inmiddels uitgegroeid naar een internationale wedstrijd waarop een hoge kwaliteit aan kleurkanaries wordt geshowd. Het doel van de Speciaal Club Kleurkanaries is om deze show een jaarlijks begrip te laten zijn.

Iedereen, ook niet-leden, is welkom om vogels te showen. Er zijn klassementsprijzen te winnen. Kijk voor meer informatie over de vereniging op de website www.speciaalclubkleur.nl. De show is geopend op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.


Ode George Michael

Venray | In het concert The Story of George Michael brengt Charly Luske een ode aan de rasentertainer.

Zo ook op donderdag 22 november in Schouwburg Venray. In de show brengt Luske het leven van de meest succesvolle zanger uit de jaren '80 en '90 in beeld. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de muziek. Dit gebeurt aan de hand van George Michael zijn beste hits uit de Wham!- en solotijd. Kaarten reserveren kan via de website www.schouwburgvenray.nl.