Afbeelding
Foto:

VVV'er Seuntjens te gast bij COVS

Horst | Op dinsdag 27 november is voetballer Ralf Seuntjens te gast bij scheidsrechtersvereniging COVS Horst-Venray. De speler van de succesvolle eredivisieclub VVV-Venlo wordt geïnterviewd door Stan Verhaag.

De in Breda geboren Ralf Seuntjens (1989) speelde bij RBC, FC Den Bosch en Telstar voordat hij overstapte naar VVV-Venlo. In zijn eerste jaar werd hij topscorer van de Jupiler League (nu Keuken Kampioen Divisie) met 29 doelpunten. Het jaar erop promoveerde hij met zijn club naar de eredivisie, waar de mannen zich vorig seizoen tot veler verrassing moeiteloos handhaafden. Ook dit seizoen is VVV-Venlo prima van start gegaan.

Op 27 november gaat Seuntjens in gesprek met Stan Verhaag, scheidsrechter in de tweede klasse. Ze praten over Seuntjens carrière, het succes van VVV-Venlo, de VAR en het verschil tussen onervaren en ervaren scheidsrechters. Ook bespreken ze concrete spelsituaties aan de hand van videobeelden. Hiervoor worden alle (verenigings-) scheidsrechters, trainer-coaches, leiders, jeugdleiders van harte uitgenodigd én iedereen binnen onze regio die geïnteresseerd is in de speler Ralf Seuntjens, VVV-Venlo en/of arbitrage. Natuurlijk krijgen zij de kans om al hun vragen te stellen aan Ralf Seuntjens. De bijeenkomst vindt plaats bij de COVS, Wittebrugweg 7 in Horst. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur op dinsdag 27 november.


Wandelvoetbal

Merselo | Voetbalvereniging SV Merselo startte eind augustus met walking football.

Deze voetbalvorm is toegevoegd aan de bestaande activiteiten van de sportclub, waar ook een korfbaltak deel van uitmaakt. Onder de naam De MAS (De Merselse Alde Sterren) werd het wandelvoetbal in het dorp in gang gezet. Walking Football is een voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Op sportpark De Vloet in Merselo wordt op vrijdag 30 november om 19.15 uur de eerste officiële wandelvoetbalwedstrijd gespeeld: De Mas- Oostrum.