SV United na rust langs RKSVN

SV United-RKSVN 5-2 (1-1). Doelpuntenmakers SV United: Indy Phillips (4x), Bram van de Ven.

Wanssum | SV United heeft mede dankzij vier doelpunten van Indy Phillips met 5-2 gewonnen van laagvlieger RKSVN. Na een kleine tien minuten kwam de ploeg uit Neer verrassend op voorsprong. Twintig minuten later maakte Phillips zijn eerste van de middag na een goede actie aan de linkerkant van Bram van de Ven. Vlak na rust bracht diezelfde Van de Ven United aan de leiding. Na een assist van Phillips faalde Van de Ven oog in oog met de doelman van RKSVN niet. Erg lang kon United niet van die voorsprong genieten, want RKSVN kwam twee minuten later alweer langszij. In het laatste half uur was het Phillips die zijn ploeg met drie doelpunten aan de overwinning hielp. Na een uur draaide Phillips weg bij zijn directe tegenstander en schoot hij vanaf rechts in de verre hoek: 3-2. Ruim tien minuten voor tijd vergrootte Phillips met een hard schot de voorsprong. Een paar minuten later werd de zege beklonken: na een hakje van Michal Kolodziejski verzorgde Phillips het slotakkoord: 5-2. Door de zege op de nummer voorlaatst staat United nu op de vierde plaats. Het elftal deelt die plek met VOS en Kwiek Venlo. Aanstaande zondag komt hekkensluiter Kronenberg op bezoek.