Venray loopt periodetitel mis (Video)

Venray-Sportclub Susteren 1-1 (0-1). Doelpuntenmaker Venray: Robert Willemse.

Venray | Venray heeft door een gelijkspel tegen Sportclub Susteren naast de eerste periodetitel gegrepen. Het scenario was vooraf duidelijk: EHC moest verliezen, ZSV mocht niet winnen en Venray moest zelf winnen om de eerste periodetitel te pakken. Aan de eerst twee voorwaarden werd voldaan, maar de ploeg van trainer Frans Koenen liet het zelf liggen. Venray begon goed aan de wedstrijd tegen de nummer twaalf en Armend Shala kreeg de grootste kans. Na twintig minuten mocht de thuisploeg een corner nemen, maar uit de tegenstoot kreeg de vrijstaande Kevin Hoffmans de bal en kon hij de openingstreffer aantekenen. Het schot leek houdbaar voor doelman Frank Decker, maar die kon de bal helaas niet klemmen. Na rust had Venray moeite om gaatjes te vinden in de stugge defensie van Sportclub Susteren. De gasten leken te gaan winnen, maar vlak voor tijd kon aanvoerder en op dat moment stormram Robert Willemse uit een voorzet van Bram Vievermans raak koppen: 1-1. Het was desondanks te weinig voor de eerste periodetitel in de eerste klasse D.

Ruime zege Merselo

Menos-Merselo 0-5 (0-4). Doelpuntenmakers Merselo: Tim Philipsen, Jelle Nijenhuis, Daan Hendriks (2x), Pim Vermunt.

Landweert | Merselo heeft op bezoek bij Menos een ruime overwinning geboekt: 0-5. Door de zege sluit Merselo in de vijfde klasse F aan bij de middenmoot. Met name de vijf minuten voor rust waren het elftal van trainer Stef van Asten goed gezind, getuige het feit dat er toen drie goals werden gemaakt. Zondag komt koploper SCV'58 op bezoek in Merselo.

Leunen houdt zich in

Kronenberg-Leunen 1-3 (1-1). Doelpuntenmakers Leunen: Erik Beelen, Thomas Weijs (2x).

Kronenberg | Leunen won zondagmiddag op bezoek bij hekkensluiter Kronenberg met 1-3. Daarmee deed het elftal van trainer Vincent van Sambeek het nog rustig aan, De ploeg uit Kronenberg kreeg in de voorgaande zeven duels al 36 doelpunten tegen en pakte nog geen punt. Leunen nestelt zich door de zege in de middenmoot van de vijfde klasse D en speelt zondag thuis tegen koploper Lottum.