Volharding stijgt naar vijfde plek

Berghem Sport-Volharding 1-2 (0-0). Doelpuntenmakers Volharding: Tim Brouwer, Kas van den Bosch.

Berghem | Volharding heeft in de tweede klasse uitstekende zaken gedaan door het duel met Berghem Sport met 2-1 te winnen. Het elftal van trainer Johan Vullings steeg door de zege naar de vijfde plek op de ranglijst, met slechts twee punten minder dan nummer twee Erp. Vullings kende met zes geblesseerde spelers een slechte voorbereiding op het duel met Berghem Sport. Jasper Lenkens stond voor het eerst dit seizoen in de basis. In de eerste helft ging het duel gelijk op en was er weinig opwinding voor beide doelen. Zowel Berghem als Volharding kreeg voor rust slechts één kans. Namens Volharding schoot Mark Blenckers na een fraaie aanval over. Na rust was het lange tijd een typische 0-0 wedstrijd. Ruim twintig minuten voor tijd schoot de Berghem-doelman een uittrap in de voeten van Kas van den Bosch. Hij leverde de assist op Tim Brouwer: 0-1. Vijf minuten later maakte Van den Bosch, op aangeven van Blenckers, zélf de 0-2. Berghem Sport bracht vlak voor tijd de spanning terug, maar de drie punten gingen desondanks mee naar Vierlingsbeek.

SSS'18 komt goed weg met punt

Venhorst-SSS'18 1-1 (1-0). Doelpuntenmaker SSS'18: Stan Venhuizen.

Venhorst | SSS'18 heeft aan het uitduel met Venhorst één punt overgehouden. De tweedeklasser uit Overloon begon de wedstrijd zeer hoopvol en in de 12de minuut schoot Koen van Bree de bal uit een corner naast. Pas na 25 minuten werd Venhorst gevaarlijk, maar het schot verdween naast. Even later was het wél raak. Stan Venhuizen verspeelde de bal, waarna Venhorst de openingstreffer maakte: 1-0. Na rust speelde SSS beter en kreeg het aanvankelijk kansen. Koen Voesten kopte over en ook Koen Verlinden kreeg kansen. Uiteindelijk herstelde Venhuizen herstelde zijn fout. Vlak voor rust maakte hij de gelijkmaker: 1-1.