Concert No Limit in De Linde

Venray | Opleidingsorkest No Limit geeft op zondag 2 december om 11.00 uur haar eerste concert in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo.

No Limit is in september van start gegaan met ongeveer dertig muzikanten. De leden zijn leerlingen van harmonie Euterpe uit Venray, SMT Oostrum, MMSK uit Venray, Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo, Fanfare Dorpsklank uit Castenray, Harmonie St. Catharina uit Leunen. Gerard Alofs uit Brunssum staat op de bok als dirigent. Bovengenoemde verenigingen hebben aan het begin van dit jaar de koppen bij elkaar gestoken en geconcludeerd dat samenwerking noodzakelijk was om jonge leden in een orkest te laten spelen. Zodoende is No Limit geformeerd.

Leden komen uit verschillende dorpen

De naam zegt het al: geen grenzen. De leden komen uit verschillende dorpen en het orkest is geen uitgesproken harmonie- of fanfareorkest, wat zorgt voor een verrassend geluid. Ze repeteren iedere zondag van 11.00 tot 12.00 uur in de Baank in Leunen. Voor het concert op 2 december wordt echter een uitstapje gemaakt naar De Linde in Oirlo.

De toegang is gratis.