MYstic Drums

Ysselsteyn | Muziekvereniging De Peelklank uit Ysselsteyn en Concordia uit Meterik houden op zaterdag 1 december de voorstelling MYstic Drums in de kleine zaal van Schouwburg Venray.

MYstic Drums is een samensmelting van twee slagwerkgroepen onder leiding van Guido Pouwels uit Budel. Tijdens de twee uur durende show worden alle facetten van het slagwerk uitgevoerd door de slagwerkgroepen van Concordia en De Peelklank. Naast de slagwerkgroepen komen ook de jeugdgroepen JES, DJEM en JUMP van beide verenigingen aan bod. Verder is er zang van Suzan Spreeuwenberg en Guus Jacobs en worden de slagwerkgroepen bij diverse werken versterkt door een combo van gitaren, toetsen en blazers. De voorstellingen worden gehouden om 15.00 uur en om 20.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.schouwburgvenray.nl.

Adventsconcert Do en Co

Geijsteren | Cultuurpodium Geijsteren houdt op zaterdag 8 december om 19.30 uur in de St. Willibrorduskerk een optreden van het muzikaal gezelschap Do en Co. Dit gezelschap bestaat uit vier zangeressen en een pianiste en er wordt zowel door alleen het koor gezongen als in samenzang. Tussen de liederen door wordt een kerstverhaal verteld. De entree is gratis, wel is er gelegenheid tot het doen van een vrijwillige bijdrage. Iedereen is welkom. Aanmelden graag via e-mail info@cultuurpodiumgeijsteren.nl.