Taalcafé in bibliotheek

Venray | Een taal leer je pas echt goed als je veel oefent.

BiblioNu Venray organiseert daarom maandelijks het Taalcafé. Een plek waar bezoekers op een leuke manier samen de Nederlandse taal kunnen oefenen. Met mensen die nog niet zo lang Nederlands praten en met mensen die de taal goed spreken. Elke bijeenkomst heeft een ander thema.

Het Taalcafé is elke laatste donderdag van de maand van 13.00 – 14.30 uur in de bibliotheek Venray, Merseloseweg 59. De eerstvolgende keer is op 29 november. Iedereen is welkom en deelname is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.biblionu.nl.

Vogelmarkt

Meerlo | Vogelvereniging de Gevleugelde Vrienden Wanssum e.o. houdt op zondag 25 november 2018 weer haar maandelijkse vogelmarkt.

Op deze markt kunnen belangstellenden kopen, maar ook zelf verkopen. Verder kunnen ook vragen gesteld worden over het houden van vogels of kan men bijvoorbeeld de nagels van een eigen kanarie of andere vogel geknipt worden. De markt wordt gehouden in zaal 't Brugeind, Leeuwerik 33 te Meerlo en zal duren van 9.30 uur tot 12.00 uur. Duiven en kwartels worden niet toegelaten zonder inentingsbewijs. Voor meer informatie: Ton Gordebeke, telefoon 0478-531329, e-mail jamd.gordebeke@home.nl