Afbeelding
Foto:

Hoeve Sixties op 16 december

Venray | In de Witte Hoeve in Venray wordt sinds 1998 Hoeve Sixties gehouden. Dit jaar vindt Hoeve Sixties plaats op zondagmiddag 16 december met een Golden Oldies X Mas Party MMV.

Zo kan er genoten worden van The Class Of 58 uit Wales. Deze band bestaat uit de familie Coleman. Met een repertoire van rock-'n-roll en rockabilly toeren ze door heel Europa.

De band speelt nummers van onder meer Ricky Nelson, Elvis, Carl Perkins, Wanda Jackson en Brenda Lee. Ook de band The Runaways verschijnt tijdens deze middag op het podium. Deze formatie zingt liedjes van onder andere The Beatles, The Stones en The Monkees. Tevens is deze middag de Boogie Woogie Dansclub The Thunderbirds aanwezig.

Kaarten reserveren voor Hoeve Sixties kan via e-mail l-linders@home.nl of via telefoon (0478)580624/581626. Kaarten voor dit muziekfestijn zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Witte Hoeve. Er zijn ook sixtiesarrangementen. Informatie hierover is verkrijgbaar via telefoon (0478)581626.

Foto: Class Of 58.


Adventsconcert Do en Co

Geijsteren | Cultuurpodium Geijsteren houdt op zaterdag 8 december om 19.30 uur in de St. Willibrorduskerk een optreden van het muzikaal gezelschap Do en Co.

Dit gezelschap bestaat uit vier zangeressen en een pianiste en er wordt zowel door alleen het koor gezongen als in samenzang. Tussen de liederen door wordt een kerstverhaal verteld. De entree is gratis, wel is er gelegenheid tot het doen van een vrijwillige bijdrage. Iedereen is welkom.

Aanmelden graag via het e-mailadres info@cultuurpodiumgeijsteren.nl.

De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo wordt op zondag 18 november een slachtdag gehouden. Een keurslager geeft informatie over het uitbenen en laat deze vaardigheid zien. Er wordt balkenbrij gebakken en er zijn diverse producten te koop. Ook wordt er stroop gemaakt. De muziek komt van de Reulsberger Muzikanten. Ook zijn er exposities Sinterklaas en Pieterbaas, Couleur Locale en Slaapkamergeheimen te bekijken. In de kapel van het museum wordt het tweede kapelconcert gegeven door het FAB-Trio. Aanvang 14.00 uur. Voor programma en toegangskaartjes raadpleeg www.museumdelocht.nl. Het museum is open op zaterdag, zondag en woensdag van 10.00 tot 17.00 uur.