Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Lou Smets wint kleurwedstrijd

Venray | De tweejarige Lou Smets uit Veulen is de winnaar van de kleurwedstrijd die nieuwsblad Peel en Maas onlangs opzette in zijn Gezondheidsspecial.

Uit de tientallen inzendingen werd de creatie van Lou als winnaar getrokken. De prijs, een doos Duplo, werd aan de jeugdige winnares overhandigd door commercieel medewerkster LĂ©ony Geurts van Peel en Maas.

Foto: Henk Lammen.


Vrijwilliger voor zorgboerderij

Venray | Match voor Vrijwilligers is op zoek naar een taxichauffeur voor Zorgboerderij de Haam in Veulen. Er wordt gezocht naar een vrijwilliger die het groepsvervoer wil verzorgen. Wie beschikbaar is voor enkele uren op de zaterdag, in bezit is van rijbewijs B, niet bang is om in een personenbusje te rijden, communicatief goed onderbouwd is, enthousiast en behulpzaam in de omgang met ouderen en betrouwbaar is; dan mag er altijd een dagje worden proefgedraaid. Voor meer informatie: Match voor vrijwilligers, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@matchvoorvrijwilligers.nl. Zie ook www.matchvoorvrijwilligers.nl.