Venrodsen Aovend

Venray | Veldeke Venray houdt op dinsdag 20 november voor het 29e achtereenvolgende jaar de Venrodsen Aovend.

Net als andere jaren wordt deze avond gepresenteerd in de Venrayse streektaal waarbij zang, voordrachten, luisteren, kijken en natuurlijk volop lachen de ingrediƫnten zijn. De avond begint om 19.30 uur in de Witte Hoeve in Venray.

De opzet van de Venrodsen Aovend is vanaf de eerste editie vrijwel altijd hetzelfde gebleven en ook dit jaar worden in een gemoedelijke sfeer en met een spontaan karakter een tiental optredens gegeven. Ook is er weer ruimte voor nieuw talent, dat in de schijnwerpers komt en zich voor het eerst aan een groter publiek met een optreden gaat presenteren.

De gezongen teksten en voordrachten zijn allemaal in de eigen streektaal, waarbij meerdere artiesten speciaal voor deze Venrodsen Aovend, eigen of aangepaste teksten schrijven voor het voetlicht brengen.

De presentatie is in vertrouwde handen van Frank Claessens, waarbij Ad Haans de deelnemers muzikaal gaat ondersteunen en begeleiden.

De entree is voor Veldeke-leden gratis op vertoon van hun uitnodiging. Voor andere belangstellenden bedraagt de entree vijf euro. Kijk voor meer informatie op de website www.veldeke-venray.nl

Er worden tijdens deze avond radio-opnames gemaakt door Omroep Venray, die veelal te beluisteren zijn in de programma's 't Venrods Ketierke van Liesbeth Lucassen.