Natuurlijk gezond in bibliotheek

Venray | Platform Natuurlijk Gezond Noord-Limburg verzorgt maandelijks een gratis inloop in de bibliotheek. Leden van het platform wijzen de weg op het gebied van natuurlijke gezondheid.

De eerstvolgende keer is op maandag 19 november van 13.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek van Venray. In de gezondheidszorg ligt de nadruk steeds meer op preventie, het voorkómen van klachten en ziekten, zodat we minder zorg nodig hebben en langer gezond blijven.

Langer gezond blijven

Twee leden van Natuurlijk Gezond Noord-Limburg zijn gedurende de inloopuren aanwezig om informatie te geven over het aanbod van de stichting en om belangstellenden wegwijs te maken in de natuurlijke weg naar een betere gezondheid. Kom en kijk wat de stichting te bieden heeft aan activiteiten, lezingen, workshops, adviezen, cursussen en behandeltechnieken.


Tevens zijn op maandag 19 november vrijwilligers van Alzheimer Venray aanwezig voor het beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie over dementie.

BiblioNu beschikt over een dementheek met boeken over vroeger, over geheugenproblemen, over de zorg voor mensen met dementie en boeken met onderwerpen die jeugdherinneringen oproepen.