Afbeelding
Foto:

Liseth Horsten in Mariakapel

Holthees | Melancholische songs en americana blijken het bij het publiek in de Mariakapel in Holthees steeds goed te doen.

Daarom staat op zondagmiddag 18 november Liseth Horsten en haar band The Lost and Found op het muziekpodium in de kapel.

De gezamenlijke voorliefde voor goed geschreven akoestische songs en americana, en de organische gitaarsounds van de sixties en seventies, bracht deze drie ervaren muzikanten samen.

Voorliefde voor goed geschreven akoestische songs en americana

Singer-songwriter en frontvrouw Liseth Horsten bracht in 2015 haar cd Kites and Traffic Lights uit, een sfeervolle en zonovergoten plaat met melancholische en persoonlijke gitaarsongs die ze opnam in Californië. Terug in Nederland formeerde ze haar band met - eerder uit het oog verloren en weer teruggevonden - gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk en contrabassist Lucas Beukers. Beide grote namen in de muziekwereld.

Eric van Dijsseldonk is voor de liefhebber van rootsy popmuziek geen onbekende: hij speelde bij onder meer JW Roy en The Revolvers, deed theatertournees met Ricky Koole en Leo Blokhuis, en is ook zelf actief als zanger en liedjesschrijver. Lucas Beukers is een van de meest gevraagde bassisten uit Tilburg: hij speelde onder meer met Gé Reinders en Marcel de Groot, en is te horen in verschillende theatershows en op cd-producties.

Liseth Horsten zelf is volgens haar fans en bandgenoten misschien wel het best bewaarde geheim van Tilburg. Ze schrijft melancholische americana-liedjes met een vleugje rock en country.

Een nieuwe cd van het trio is in de maak en wordt verwacht in het komende voorjaar. Beluister haar muziek op de website: www.lisethhorsten.nl

Het concert begint zondag 18 november om 15.30 uur. De entree bedraagt 12,50 euro.

Het reserveren van kaarten kan via de website www.mariakapel.nl of zonder kosten telefonisch: 0478 636948 of 06 16170433.

Foto: Liseth Horsten. Foto: Fotozaak Slagt.