Open podium Talententuin

Vierlingsbeek | Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water.

Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. De achtste aflevering inmiddels met deze keer in de hoofdrollen Vera, Carnine Queen en Dunter Flinn.

Vera (van Duuren) is een singer-songwriter uit Rijkevoort. Gewapend met een gitaar brengt Veraeigen liedjes met Nederlandstalige teksten vol diepgang. Afgelopen mei won dit jonge talent de publieksprijs tijdens de Songwedstrijd 2018 in De Weijer in Boxmeer. Carmine Queen manoeuvreert tussen zwaarmoedige en lichtvoetige nummers. Het repertoire van het Nijmeegse zestal bestaat uit gevarieerd, meerstemmig, geëngageerd en poëtisch eigen werk. Uit Gennep en omstreken komt Dunter Flinn. Het vijftal is beïnvloed door bands als Ween, The Flaming Lips, Wilco en The Shins en zet een sfeer neer die de band zelf omschrijft als veelzijdig, fris en relaxed.

Open podium de Talententuin vindt plaats op vrijdag 16 november in Gryphus aan de Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Gryphus gaat open om 20.30 uur, het eerste talent betreedt om 21.00 uur het podium. De entree voor deze Talententuin is geheel gratis. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.