Afbeelding
Foto:

Cheque Peelparel voor EVA

Venray | Tijdens een feestelijk diner heeft Lions Club Venray Peelparel een waardecheque van 2.500 euro overhandigd aan voorzitter Noƫlle Beijers van EVA Vrouwencentrum Venray. Dit bedrag is opgehaald tijdens de Funnight in de Schouwburg Venray op 26 oktober.

De avond bestond uit een cabaret, gevolgd door een feest. Het cabarettrio Jeroens Clan beet de spits af met een aantal sketches en liedjes.

Daarna volgde een feest waar flink gedanst kon worden op de muziek van coverband FEZZ. Ook werden er loten verkocht voor prijzen.

Deze feestelijke avond maakte het mogelijk om een mooi bedrag te schenken aan EVA Vrouwencentrum Venray, een van de goede doelen van Lions Club Venray Peelparel. De club vindt het doel van EVA zeer waardevol en heeft dit vrouwencentrum daarom uitgekozen om te ondersteunen.

Het doel van EVA Vrouwencentrum is om vanuit een veilige omgeving, eigen ontwikkeling, maatschappelijke participatie en integratie van vrouwen te bevorderen. Zij doet dit door allerlei activiteiten en cursussen aan te bieden.

Van breien tot Nederlandse en Spaanse les en computercursussen. Voor vrouwen en door vrouwen.

Het bestuur van EVA is blij met de donatie en heeft er al een goed doel voor bedacht. Graag wil ze het lesmateriaal aanvullen en een tuinset aanschaffen om met de cursisten buiten te kunnen zitten.