Plastische chirurgie centraal

Venlo\ Venray | Op vrijdag 16 november organiseert VieCuri MOOI een open dag van 14.00-18.00 uur in het ziekenhuis in Venlo.

Tijdens de open dag kunnen belangstellenden zich laten informeren en kennismaken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden. Er valt te denken aan reconstructies, handchirurgie en esthetische ingrepen zoals borstcorrecties, botox en fillers. Tijdens een speeddate met een plastisch chirurg kunnen ze vrijblijvend hun eigen vragen stellen (uiteraard zonder dat het eigen risico aangesproken wordt). Verder zijn er presentaties, workshops en stands met informatie over bijv. uiterlijke gevolgen, de invloed van een behandeling op uw kwaliteit van leven, vergoedingsvoorwaarden zorgverzekeraars etc. Onder de noemer 'Lekker in je Vel' is er dit jaar extra aandacht voor de specifieke behandeling postbariatrie. Bij deze chirurgische ingreep wordt overtollige huid verwijderd na extreem gewichtsverlies. Volgens recente cijfers van het CBS lijden ruim honderdduizend Nederlanders aan morbide obesitas. Jaarlijks ondergaan rond de 12.000 patiƫnten een operatie hiervoor, maar een aanvullende corrigerende ingreep om het huidoverschot tegen te gaan, blijft vaak achterwege. De open dag is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met alle mogelijkheden die VieCuri MOOI biedt. De open dag vindt plaats bij VieCuri locatie Venlo, routenummer 74 en 75. Voor de speeddate dienen belangstellenden zich vooraf aan te melden via de site van VieCuri MOOI: www.viecurimooi.nl. Ze kunnen zelf een tijdstip aangeven, er is een maximumaantal plekken beschikbaar.


Tabbers stopt als pr-man project Ooijen-Wanssum

Wanssum | Marcel Tabbers stopt aan het einde van dit kalenderjaar met zijn pr-werkzaamheden voor het project Ooijen-Wanssum.

De Venlonaar gaat aan de slag als citymanager bij Venlo Partners, waardoor hij zijn werkzaamheden voor het project niet langer voort kan zetten. "Ik blijf het tot het einde van het jaar combineren, daarna ga ik volledig bij Venlo Partners werken, dat is namelijk een fulltime baan", aldus de Venlonaar, die op 1 november parttime startte bij Venlo Partners.
In zijn nieuwe functie wordt Tabbers kartrekker van projecten die citymarketingorganisatie uitvoert. Venlo aantrekkelijker maken voor de toekomst is zijn nieuwe taak. Het project Ooijen-Wanssum heeft als doelstelling de hoogwaterproblematiek tegen te gaan, waardoor onder andere de leefbaarheid vergroot wordt en er ruimte ontstaat voor nieuwe economische ontwikkelingen.