ISO 27001 voor Phact

Venray | De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact op Keizersveld in Venray altijd de hoogste prioriteit. "Onze werkwijze is nu ook geformaliseerd waardoor Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is", zegt Marc Herruer van Phact.

"Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 27001 heeft Phact hun manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continu de kwaliteit van hun informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren."

De ISO 27001-norm is een internationale standaard voor informatiebeveiliging die zich richt op een procesmatige implementatie, toepassing en onderhoud van een informatiebeveiligingssysteem.

"Een onafhankelijke keuringsinstantie (in ons geval KIWA) controleert of opgeslagen informatie beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Netwerken, systemen en procedures moeten aantoonbaar zo zijn geïmplementeerd dat alle gegevens beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf. In ons Information Security Management System (ISMS) heeft Phact vastgelegd hoe het bedrijf omgaan met informatiebeveiliging en met de waarborging voor wat betreft beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data van onszelf en van onze klanten."


Kerstdinerconcert BRL en MMSK

Venray | Na een zeer geslaagde eerste editie in 2016 organiseren BRL en MMSK St- Petrus' Banden ook in 2018 weer twee Kerstdinerconcerten. Op zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 december slaan Roel Linssen (BRL) en de Venrayse muziekvereniging wederom de handen ineen.

De gasten kunnen tijdens dit concert niet alleen genieten van de muzikale klanken van het orkest, maar ook van een viergangendiner. De muziek staat in het teken van de Amerikaanse animatiefilm The Polar Express.

De muzikanten van MMSK doen het deze avond niet alleen. Zij worden aangevuld met een combo. Daarnaast staat zanger Ben Ruhl op de planken. Tot slot zorgt Dave Cavis voor de rode draad. Reserveren is verplicht bij BRL via info@bijroellinssen.nl of telefonisch: 0478 745035