Hockeysters Venray kampioen

Venray | Afgelopen zondag is het tweede damesteam van Hockeyclub Venray kampioen geworden door een 3-1 zege op Deurne 3.

Aan het begin van het seizoen werden alle wedstrijden gewonnen door de Venrayse hockeysters. Na een 2-0 zege op Horst 3 volgde zondag de bekroning op een mooi seizoen. Onder leiding van coach en oud-keepster Michelle Janssen werd ook de kampioenswedstrijd winnend afgesloten. Met slechts een tegendoelpunt mag Venray 2 zich ongeslagen kampioen noemen.

Verlies Set Up/MVC'64: 3-1

TFC-Set Up/MVC'64 3-1. Setstanden: 25-21, 25-22, 21-25 en 26-24.

Odiliapeel | In de promotieklasse C verloren de volleybalsters van Set Upo/MVC'64 de uitwedstrijd tegen TFC: 3-1. Set Up/MVC'64 begon de eerste set met een voorsprong van 4-6 en behield continu een voorsprong van twee of drie punten. Na een paar fouten stond het combinatieteam een punt achter met 21-20. Helaas pakte de time-out van trainer/coach Geert Robben niet goed uit en werd de eerste set onnodig verloren met 25-21. De tweede set werd wederom goed begonnen en kwamen de gasten door een goede servicereeks van Ylva Kleeven op voorsprong met 5-10. Net zoals in de eerste set werd de voorsprong echter weggegeven door een minder goede passing. Via 12-12 en een achterstand van 17-14 knokte Set Up/MVC'64 terug tot 22-22 maar kon de belangrijke punten niet binnenhalen: 25-22. De derde set ging gelijk op naar 8-6 en 13-12. Na een zeer discutabele beslissing van de scheidsrechter in het nadeel van Set Up/MVC'64 herpakten de dames zich en kwamen op voorsprong met 14-19 en 16-23 en pakten de set met 21-25. De vierde set werd opnieuw goed begonnen en Set Up/MVC'64 kwam op voorsprong met 3-7 en 6-11. Maar net als in de eerste en tweede set kon de voorsprong niet vastgehouden worden. Via 14-14 kwamen de gasten op achterstand met 19-17. Het team herpakte zich echter en via 23-23 werd het zelfs 23-24. Helaas wilde het beslissende punt maar niet vallen en werd de set met 26-24 verloren. Volgende week heeft Set Up/MVC'64 een weekje vrij. Op zaterdag 17 november is in Gennep Flamingo's'56 2 tegenstander, aanvang 14.00 uur.