SSS'18 nipt onderuit

OVCS Vrouwen 1-SSS'18 Vrouwen 1 2-1 (1-0). Doelpuntenmaker SSS'18: Manon Loonen.

Sittard | Het vrouwenelftal van SSS'18 heeft op bezoek bij nummer twee OVCS een nipte nederlaag gestreden. Een gebrek aan strijdlust deed SSS uiteindelijk de das om. Voor rust scoorde de thuisploeg de 1-0. Na rust werd de voorsprong uitgebreid. Na de 2-1 van Manon Loonen speelde SSS met vier aanvallers alles of niets; het werd uiteindelijk het laatste. Al met al een teleurstellend resultaat, dat met wat meer strijdlust beter uit had kunnen vallen. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij de nummer drie op de ranglijst: Beerse Boys. SSS staat door de nederlaag achtste.

Eldenia te sterk voor Venray

Venray Vrouwen 1-Eldenia Vrouwen 1 1-4 (1-3). Doelpuntenmaker Venray: Lisanne Jacobs.

Venray | De vrouwen van Venray hebben op eigen veld met 4-1 verloren van koploper Eldenia. De ploeg uit Arnhem is in de competitie nog zonder puntverlies. Met rust was het 1-3, in de tweede helft scoorden de gasten nog een keer. Venray-speelster Lieke Wijnands gaf na afloop dan ook toe dat Eldenia gewoon te sterk was. Aanstaande zondag liggen er meer kansen, als middenmotor Bavel op bezoek komt in Venray. Venray staat door de tweede nederlaag op rij nu negende.