Laatste minuut nekt Oostrum

Oostrum-Stormvogels'28 2-2 (1-1). Doelpuntenmakers Oostrum: Ruud Custers, Chris Wilschut.

Oostrum | Oostrum had de zege in het thuisduel met Stormvogels'28 voor het oprapen, maar in de laatste minuut ging het mis voor de ploeg van trainer Ron Spruit. Voor rust hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Er waren kansen over en weer. Zo raakte Oostrum de lat. Na 25 minuten was het raak. Ruud Custers kreeg de bal voor de voeten en zorgde voor de openingstreffer: 1-0. Amper een minuut later kwamen de gasten alweer op gelijke hoogte. Gijs Creemers kopte een vrije trap van Bart Seegers binnen: 1-1. In de eerste helft waren er nog enkele kansen, maar doelman Fer van Rooij redde onder andere fraai op een vrije trap. Na rust kreeg Chris Wilschut direct een grote kans, maar de Stormvogels-doelman bracht redding. Oostrum liet het initiatief vervolgens wat meer aan Stormvogels, maar desondanks golfde het spel op en neer. In de 68ste minuut zette Wilschut Oostrum wederom op voorsprong. Even later had Oostrum pech dat de VAR zijn intrede nog niet op sportpark De Spar heeft gedaan: de scheidsrechter besloot geen doelpunt toe te kennen nadat het de vraag was of een inzet van Oostrum wel of niet over de doellijn was gestuiterd. Stormvogels probeerde daarna met lange ballen hun spitsen te bereiken. In blessuretijd zorgde Jordi Tissen alsnog voor de gelijkmaker.