Afbeelding
Foto:

ISBV Venray e.o. in de prijzen

Blerick | Een afvaardiging van zes tafeltennissers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. heeft zondag deelgenomen aan het Integratie Tafeltennistoernooi van TTC Asterix uit Blerick.

In de klasse 3 kwam Stephan van Bergen niet verder dan de vierde plaats met vier wedstrijdpunten. Kelly Creemers kwam uit in de klasse 4, maar moest halverwege het toernooi opgeven en behaalde daardoor ook slechts vier wedstrijdpunten.

In de klasse 5 ging Ankie Muijsers met de tweede plaats aan de haal met maar liefst achttien wedstrijdpunten. In diezelfde klasse kwam Wilbert Litjens tot een verdienstelijke vierde plaats met twaalf wedstrijdpunten.

De prestaties in de klasse 6 waren nog beter. Harrie Jacobs speelde een goed toernooi en wist de tweede plaats te bemachtigen met negen wedstrijdpunten. Het was echter Annette Aerts die na afloop helemaal uit haar dak ging. Als rolstoeler wist zij al haar partijen met 3-0 te winnen. Daarmee werd zij overtuigend eerste in de klasse 6 met zestien wedstrijdpunten.


Zij speelt nu ongeveer anderhalf jaar tafeltennis bij de vereniging en dit was de eerste keer dat zij een beker wist te bemachtigen.

Op de foto staan de trotse (prijs)winnaars.