SSS'18 verslaat andere jubilaris

SSS'18-Sparta'18 2-0 (1-0). Doelpuntenmakers SSS'18: Frits Lucassen, Koen Voesten.

Overloon | SSS'18 heeft op eigen veld met 2-0 van Sparta'18 gewonnen. De ploeg uit Sevenum bestaat dit jaar, net als de Overloners, honderd jaar. SSS was vanaf het begin beter dan de promovendus. Na een paar gemiste kansen was het Frits Lucassen die de thuisploeg na een kwartier spelen op schitterende wijze op voorsprong zette. Lucassen bekroonde een goede individuele actie met een schot over doelman Yannick Vullings: 1-0. SSS bleef aandringen en creëerde verschillende kansen, maar die werden niet benut. Onder andere de lat voorkwam een doelpunt van de geel-zwarten.

De tweede helft was wat minder en Sparta kon de bal langere tijd in de ploeg houden. SSS-doelman Thomas Massop pareerde een van de weinige kansen van de Sevenummers echter prima. Een kleine twintig minuten voor tijd maakte Koen Voesten aan alle onzekerheid een einde. Vullings had in tweede instantie geen antwoord op de inzet van Voesten: 2-0. De volgende wedstrijd van SSS is uit tegen Venhorst, dat koploper Erp afgelopen zondag versloeg. Het tekent de verhoudingen in de competitie, waar veel ploegen dicht bij elkaar staan.

Volharding wint ruim van DAW

Volharding-DAW 4-1 (1-1).

Vierlingsbeek | Volharding heeft in eigen huis een ruime zege op DAW uit Schaijk geboekt. Spits Tim Brouwer had een groot aandeel in de zege. Brouwer stond dit seizoen voor het eerst in de basis, nadat hij lang aan de kant had gestaan met een blessure. DAW verloor dit seizoen nog maar een keer, maar had weinig in te brengen tegen de Vierlingsbekenaren. In de twaalfde minuut was het Brouwer met de 1-0. Nog voor rust viel de nauwelijks verdiende gelijkmaker. Volharding miste in de eerste helft diverse kansen. Na rust kwam de ploeg wederom prima voor de dag. Nu werden de kansen wél benut. Brouwer, Mark Blenckers en Kevin Reijnders scoorden.