Afbeelding
Foto:

Jera dj-academy krijgt vervolg

Ysselsteyn | Op zondagmiddag verzamelde zich een groep jeugd uit Ysselsteyn en omstreken in Jera '70. Zij hadden met zijn allen één ding gemeen. Ze willen allemaal dj worden.

Jera '70 is al tientallen jaren een organisatie die activiteiten voor de jeugd en door jeugd organiseert. De dj-academy is daar een goed voorbeeld van. Met een groep enthousiaste vrijwilligers werd deze middag opgezet. De jeugd kreeg alle fijne kneepjes van het dj-vak geleerd door drie ervaren mannen. Ze kregen les van DJ Guus (Guus de Mulder), DJ Lex (Lex van Els) en Saint Jack (Jop Franssen), die allemaal al vele zalen plat speelden en stonden te springen om de jeugd net zo enthousiast te maken als zijzelf.

Tijdens de middag werd er veel gelachen en gesproken, maar vooral veel muziek gemaakt. "Jera kijkt terug op een zeer geslaagde middag met positieve uitkomsten. Het was de eerste dj-academy, maar een vervolg zit er zeker in. De jongens gaan nu thuis flink aan de slag en krijgen binnenkort de kans om ook op een zaterdagavond in de Jera te draaien. Wij als Jera zijnde kijken terug op een zeer geslaagde middag en wie weet wordt een van deze jongens misschien wel een hele grote", meldt een enthousiaste Mirte Verstappen, bestuurslid van
OJC Jera '70.