Alle prijswinnaars van de Halloween-koopzondag in Venray.
Alle prijswinnaars van de Halloween-koopzondag in Venray. Foto: Foto Dom Melskens

Prijswinnaars Halloween

Venray | Koopzondag 28 oktober was het weer genieten van optredens van de dansers van Bruce Dance Factory, de trommelaars van Volle Petaj en de rondtrekkende enge beesten.

Maar dat niet alleen, er liepen ook veel verklede kinderen rond die bloeddorstig geschminkt waren en meer dan 100 kinderen leverden hun kleurplaten in. Dat allemaal in de hoop een prijs te bemachtigen. Afgelopen zaterdag was de prijsuitreiking. Uit de kleurplaten werd, na zeer rijp beraad, een winnaar gekozen: Lizzi Veldpaus. Zij werd door de voorzitter van Venray Centraal, Harrie Rongen, verrast met een verrassingspakket met verschillende leuke cadeautjes. Ze kon bijna niet wachten tot de foto gemaakt was, want dan kon ze beginnen met uitpakken.

Daarna waren de prijswinnaars van de verkleedpartij aan de beurt. De derde prijs was voor Isnadia Rizzo. Zij kreeg van Harrie Rongen een bon die te besteden is bij Jamin Venray. De tweede prijs was voor de kleine Bente op het Veld. Zij werd tijdens de koopzondag met haar enge uiterlijk gespot in de armen van de mascotte van Venray Bloeit. Ze ontving een echte Sony bluetooth-speaker en kan nu overal haar favoriete muziek beluisteren. De hoofdprijs ging naar een duo, Lucie Hendrix en haar vriendin Naomi van de Kamp. Zij rolden de afgelopen koopzondag het meest bloeddorstig rond. Diezelfde zaterdagmiddag nog werd de door hen gewonnen drone met camera in elkaar gesleuteld en die zal binnenkort boven Venray of Oss cirkelen. Ja Oss, want daar komt Naomi vandaan.