Afbeelding

Bizznip Venray officieel van start

Venray | Afgelopen vrijdag 26 oktober werd de eerste Bizznip Venray officieel geopend door wethouder Jan Loonen. Er waren 75 ondernemers aanwezig bij de opening van Bizznip Venray. Dat gebeurde bij De Perdstal in Venray.

Het eerste gedeelte van de avond vond plaats op het terras, dat voor deze gelegenheid was omgetoverd in een warme en sfeervolle stijl met uitzicht op de bossen van het Vlakwater. Ondanks de regen was de opkomst groot voor dit nieuwe netwerkconcept in Venray.

Gastspreker Peter Teeuwen vertelde over de geschiedenis van het Vlakwater en bij vele ondernemers kwamen herinneringen weer boven van de mooie tijden in dit natuurgebied. Vervolgens ging binnen de netwerkborrel verder met een culinair hapje en een drankje met op de achtergrond heerlijke loungemuziek van DJ Koen.

Bizznip Venray wordt elke twee maanden georganiseerd op unieke en bijzondere locaties in Venray. Bekijk sfeerimpressies op onze website www.bizznip.nl. Belangstellenden kunnen zich via deze website aanmelden als lid van Bizznip.

De volgende Bizznip wordt gehouden op vrijdag 25 januari 2019.

Deze netwerkborrel is een initiatief van Bizznip, Rob Presenteert en Full Account Adviseurs en Accountants Venray en is een gezellige en informatieve avond voor iedere Venrayse ondernemer.

Foto: Fotohuis Venray


Griezelen met Halloween

Venray | Het was zondagavond griezelen in het centrum. Venray Centraal organiseerde een spooktocht voor de jeugd.