SV United laat naast Grashoek

SV United-Grashoek 1-1 (0-1). Doelpuntenmaker SV United: Pim Snijders.

Wanssum | SV United heeft afgelopen zondag gelijkgespeeld tegen hoogvlieger Grashoek. De openingsfase was voor de gasten, die tweede staan op de ranglijst. Echte grote kansen kreeg Grashoek echter niet. Na die openingsfase nam SV United het heft in handen. Pas na een half uur spelen gebeurde er wat in Wanssum. Ondanks het feit dat United beter speelde, kwam Grashoek uit een counter op voorsprong: 0-1. Na de openingstreffer waren de bezoekers gevaarlijk dicht bij de tweede treffer, maar Grashoek raakte de lat.

United ging na de pauze nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Kevin Koolhof was na een uur spelen dicht bij een United-treffer, maar zijn inzet raakte de lat. Lange tijd leek Grashoek de volle buit mee te gaan nemen, maar in extremis kwam de thuisploeg toch nog langszij. In de negentigste minuut legde Indy Phillips een vrije trap op het hoofd van Pim Snijders, die de gelijkmaker in het doel kopte en United een meer dan verdiend punt bezorgde: 1-1.


Eerste seizoenszege vrouwen SSS'18

SSS'18 Vrouwen 1-DAW Schaijk Vrouwen 1 5-0 (2-0). Doelpuntenmakers SSS'18: Rian Eickmans (2x), Manon Loonen, Isabel Hengst, eigen doelpunt.

Overloon | Het vrouwenelftal van SSS'18 heeft in eigen huis korte metten gemaakt met hekkensluiter DAW Schaijk.
Het werd liefst 5-0 tegen de Brabantse formatie, die niet al te sterk voor de dag kwam.
Bij rust stond het 2-0, na rust liep het elftal uit Overloon gemakkelijk uit.
Rian Eickmans scoorde twee doelpunten. Het was de eerste zege van het seizoen voor SSS'18, dat nu met vijf behaalde punten op de zevende plek staat.
Aanstaande zondag staat de lastige uitwedstrijd tegen de nummer twee in de stand, het Sittardse OVCS, op het programma.

Vrouwen Venray onderuit

Nooit Gedacht Vrouwen 1-SV Venray Vrouwen 1 5-2 (2-2). Doelpuntenmakers SV Venray: Lieke Wijnands, Lisanne Jacobs.

Geffen | Op bezoek bij Nooit Gedacht uit Geffen verloor Venray afgelopen weekend met 5-2. De Venraynaren startten prima, met doelpunten van Lieke Wijnands en Lisanne Jacobs. Daarna was het echter de thuisploeg dat de klok sloeg.
Trainer Jan Trienekens: "We hebben een groep geblesseerde speelsters. De tweede helft moest ik wisselen, dan komen er speelsters van een ander, met alle respect lager, niveau in. Dat kun je je kennelijk niet veroorloven. We kregen veel goals tegen uit hoekschoppen. Daaruit zie je dat we een aantal kopsterke speelsters misten." Zondag komt koploper Eldenia uit Arnhem op bezoek in Venray.