Vakjury voor cultuurprijs gezocht

Venray | Heb jij een ongezouten mening? Ben jij totaal onafhankelijk op cultuurgebied? Dan zoekt de organisatie van de Cultuurprijs jou.

In Venray wordt op zaterdag 29 december de nieuwe Cultuurprijs uitgereikt. Een initiatief van de bibliotheek in Venray, gemeente Venray, Odapark, Schouwburg Venray en Cultura Venray om cultuurinitiatieven in het zonnetje te zetten. Om een zo eerlijke mogelijke winnaar uit te kiezen, is de organisatie op zoek naar een vakjury. Wie helemaal niets met cultuur heeft, of wie juist wel iets met cultuur heeft maar toch een onafhankelijk oordeel kan vellen is welkom in de vakjury.

Reageer voor 1 december via e-mail info@culturavenray.nl.

ZijActief Oostrum

Oostrum | Ans Krekels uit Broekhuizenvorst verzorgt voor ZijActief Oostrum op maandag 19 november van 19.30 tot 22.00 uur de workshop vilten van een bloem.

Bij voldoende deelname wordt de workshop gehouden in de Watermolen en bij minder deelnemers in het atelier van Ans Krekels. Opgeven voor 10 november door overmaken van dertien euro op rekening NL89RABO 0140093613 ten name van ZijActief Oostrum.