Voorstelling André Manual

Vierlingsbeek | In Gryphus in Vierlingsbeek kan op vrijdag 2 november een cabaretvoorstelling worden bezocht van André Manuel. Hij speelt een try-out van zijn nieuwe voorstelling Dreejklezoew.

In zijn zestiende solovoorstelling duikt Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van Dreejklezoew, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed. Dreejklezoew is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur.

Het optreden van André Manuel begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten te reserveren via telefoon (0478)631802 of (0478)630508 of via www.gryphus.nl.

De Locht

Melderslo | In De Locht in Melderslo gaan kinderen op zondag 4 november sint maartenlampions maken. Deze middag is ook de stroopmakerij in bedrijf en Jack en Jolanda zorgen voor muziek. Het museum is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De demonstraties beginnen om 11.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.museumdelocht.nl.