Nederland Leest bij BiblioNu

Venray | Nederland Leest gaat over eten.

Omdat wij zijn wat we eten. De mens eet al heel lang niet meer om alleen maar in leven te blijven of zijn kroost te kunnen onderhouden. We eten ook om de juiste mineralen, eiwitten en vitamines binnen te krijgen waardoor een gemeenschap gezond blijft of zelfs sterker wordt.

Plantaardig en dierlijk voedsel heeft al honderdduizenden jaren een zeer belangrijke plek in het leven van de mens genomen.

Voor leden ligt een exclusief voor de bibliotheek geschreven boek klaar. Vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter. Een menu van vijf uiteenlopende gangen, afgewisseld met diverse smaakmakers die vertellen wat Nederland eet en leest over eten.

De auteurs zijn vijf specialisten die het thema elk vanuit hun eigen expertise en stijl benaderen. Zo vormt het boek een verfijnd menu met fictie en non-fictie, spanning en wetenschap en natuurlijk recepten.

VVB

Venray | De Venrayse Vrouwen Beweging houdt op dinsdag 6 november een crea-avond.

Wie zich hiervoor heeft opgegeven wordt om 20.00 uur verwacht in De Witte Hoeve in Venray. Opgeven voor de adventsviering op 18 december kan tot 1 december.