Afbeelding
Foto:

Collectegeld voor Kapstok

Venray | Onlangs ontving Logeerhuis Kapstok een donatie van de Centrale van Ouderverenigingen Venray.

Het betrof de collecte-opbrengst van een dienst in de Grote Kerk, die werd gehouden in het kader van de viering van de Dag van de Ouderen. De commissie Dag van de Ouderen van de centrale bestemde het geld voor dit goede doel.

Namens de commissie overhandigde Harrie Francken de envelop met inhoud aan bestuursvoorzitter Toon Theeuwen en logeerhuismanager Judith Lemm.


Expositie in LIHVE

Venray | In pop-upgalerie LIHVE op de hoek van het Kapelaanspad/Schoolstraat in Venray presenteert Ellie Munten haar kunstwerken met als thema Onderweg. De opening is op vrijdag 9 november om 19.30 uur.

De titel verwijst naar de beweging van het verleden naar het heden en de interactie tussen binnen en buiten. Tijdens haar expositie toont Munten dit aan met twee- en driedimensionale en installatiekunst. Via een omweg kwam ze in 1994 al werkend in de psychiatrie uiteindelijk uit bij de kunstacademie, waar ze besloot om als autonoom beeldend kunstenaar verder te gaan. De galerie is geopend op vrijdagen van 14.00 tot 20.00 uur, zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 16.00 uur.