Woonshoppen met fikse korting

Overloon | Na al pop-updiscountwinkels geopend te hebben in Valkenswaard en Eindhoven opende tochgoedkoop.nl op 29 september de deuren van een woonwinkel in het centrum van Overloon.

In de winkel zijn onder meer meubelen, woon- en lifestyle accessoires van heel veel designmerken, zoals Riverdale, PTMD, Iittala, Bloomingville, Zuiver, Karlson, Zusss, Kek Amsterdam en Rivièra Maison te vinden. Ook kunnen klanten in de winkel terecht voor hele praktische kwaliteitshuishoudmerken zoals Brabantia, BK, Villeroy & Boch en Wesco. Alles van stoelen, lampen tot vazen en potten en van tassen, riemen, sieraden tot klokken, vloerkleden en sierkussens zijn te vinden in de woonwinkel. De winkel heeft een wisselende collectie en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe meubelen en (woon)accessoires. Reden genoeg om de komende maanden geregeld naar binnen te lopen om lekker te woonshoppen en zo de mooiste designitems te scoren, maar dan met 60 procent korting. Dat maakt het toch net even leuker. 'Zoek je een leuk cadeautje voor een verjaardag of een andere feestje? Er is keuze genoeg in elke prijscategorie; van een armbandje, tot sfeerlichtjes en kaarsen of toch dat leuke servies setje. We hebben het allemaal!' De winkel is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De woonwinkel is gevestigd op de Vierlingbeekseweg 16. Meer informatie is te vinden op tochgoedkoop.nl.


Wijding definitief op 8 december (Video)

Venray | De wijding van Mgr. Harrie Smeets tot bisschop vindt definitief plaats op zaterdag 8 december in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. Dit is de feestdag van Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen, de patrones van het bisdom Roermond.

Mgr. Smeets zou graag gezien hebben dat kardinaal Wim Eijk, als aartsbisschop, de wijding zou verrichten. Deze zou dat ook heel graag willen doen, maar is in verband met een geplande operatie daartoe niet in de gelegenheid. "De kardinaal heeft me op het hart gedrukt dat hij het heel jammer vindt dat hij er niet bij kan zijn, maar dat het helaas niet anders gaat", aldus Mgr. Smeets. Hij zal nu de bisschopswijding ontvangen uit handen van Mgr. Hans van den Hende, bisschop van Rotterdam en voorzitter van de Nederlandse bisschoppenconferentie.