Afbeelding
Foto:

Kampioenen SVOC'01

Twee kampioenen bij korfbalvereniging SVOC'01 uit Oirlo/Castenray. De F1 en C1 mochten beide de kampioensvlag hijsen na een mooie reeks wedstrijden in hun klasse.


Walking Football Merselo

Merselo | Sinds twee maanden heeft SV Merselo een walking football-afdeling met de naam De MAS (De Merselse Alde Sterre).

Iedere vrijdagavond traint de nieuwe groep van voetbalvereniging Merselo, voorafgegaan door een goede warming-up. Op dit moment bestaat De MAS uit vijftien actieve leden. "We zouden het prettig vinden als de groep wordt uitgebreid. Iedereen kan dan ook vrijblijvend een kijkje komen nemen tijdens de training op vrijdagavond", zegt Herman Zegers van De MAS.

De trainingen vinden plaats op sportpark De Vloet in Merselo en beginnen op vrijdagavond om 19.00 uur. Zegers: "Bij ons is iedereen welkom mits je 55-plusser bent. Ben je sportief, wil je wat bewegen, vind je gezelligheid ook belangrijk, dan zou je zomaar mee kunnen doen. Ons oudste lid is 80 jaar. Bewegen is zo belangrijk. Het gaat bij ons dan ook niet om het winnen maar om samen actief bezig te zijn."

Open dag NLMV

Venlo | De Noord-Limburgse Modelspoorweg Vereniging (NLMV) houdt op zondag 18 november een open dag van 11.00 tot 16.00 uur in het clubgebouw op het terrein van de Zorggroep Noord-limburg nabij de Witte Steen in Venlo. Op deze middag zijn alle modelbanen in bedrijf. In het gebouw is ook een demonstratiebaantje aanwezig, geheel digitaal geautomatiseerd.

Afbeelding