Ysselsteyn scoort wederom niet

Merefeldia-Ysselsteyn 0-0 (0-0).

Nederweert | Wie veel doelpunten wil zien, moet dit seizoen vooralsnog niet te veel bij wedstrijden van Ysselsteyn zijn. Op bezoek bij Merefeldia werd doelpuntloos gelijkgespeeld, waarmee het maximale resultaat werd behaald. De ploeg uit Nederweert stond met nul punten uit vier duels onderaan, maar dat was niet te zien. Merefeldia was een groot gedeelte van de wedstrijd de betere ploeg. Merefeldia begon beter en raakte voor rust twee keer het houtwerk. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Ysselsteyn er beter aan te pas. Na rust begon Merefeldia beter, maar naarmate de tweede helft vorderde kwam de ploeg van trainer Ruud Jenneskens beter in het spel. Een kwartier voor tijd was Bas Coopmans dicht bij een doelpunt en even daarvoor werd een doelpunt van Paul Jeurissen op randje buitenspel afgekeurd. Zo eindigde het duel zonder doelpunten. Ysselsteyn scoorde dit seizoen pas twee keer, maar kreeg er ook pas vier tegen. Komend weekend heeft Ysselsteyn vrij, omdat tegenstander Oranje Zwart zichzelf op heeft geheven (zie ook de vorige pagina).

Verrassende nederlaag Venray

Victoria Boys Vrouwen 1-Venray Vrouwen 1 3-0 (3-0).

Apeldoorn | Het vrouwenelftal van SV Venray is uitgeschakeld in de beker. Op bezoek bij Victoria Boys werd met 3-0 verloren. Die stand was al bij rust bereikt. De nederlaag is verrassend te noemen, omdat Victoria Boys een niveau lager speelt dan Venray. Het elftal uit Apeldoorn speelt in de eerste klasse en pakte daarin dit seizoen nog geen punt, terwijl Venray in de hoofdklasse uitkomt. Lieke Wijnands na afloop van de wedstrijd: "De goals vielen met name uit counters van hen. Wij waren erg gehavend, we hadden maar acht eigen speelsters. Maar dat mag uiteraard geen excuus zijn." Zondag gaat Venray op bezoek bij Nooit Gedacht.

Ruime zege vrouwen SSS'18

SSS'18 Vrouwen 1-MVC Vrouwen 1 9-3 (5-2). Doelpuntenmakers SSS'18: Manon Loonen (5x), Isabel Hengst (2x), Marije Jager, Vera Barten.

Overloon | SSS'18 heeft een gemakkelijke zege geboekt op de vrouwen van MVC uit De Mortel. Dat viel ook te verwachten, aangezien de ploeg uit Overloon in de tweede klasse speelt en MVC in de derde klasse. De gasten kwamen nog wel op voorsprong, maar SSS repareerde de schade al snel. In de tweede helft liepen de vrouwen uit Overloon, die de gehele wedstrijd een stuk beter waren, uit naar een ruimere voorsprong. De wedstrijd geeft het nodige vertrouwen, zondag komt DAW uit Schaijk op bezoek in Overloon.