Lake Valley zwaar onderuit: 9-0

Gulpen | In de hoofdklasse E verloren de zaalvoetballers van Lake Valley maandagavond afgetekend met 9-0 van koploper ZVV Gulpen. Lake Valley speelde vanaf het begin niet scherp en liet zich op alle fronten aftroeven door de ervaren ploeg uit Gulpen die door deze overwinning bovenaan staat in de hoofdklasse. Al vlug werd het 2-0 voor de thuisclub die met een 4-0 ruststand ging rusten. In de tweede helft kon Lake Valley het onheil niet keren. Uit enkele scherpe counters werd het 7-0. De laatste tien minuten ging Lake Valley nog met een meespelende keeper spelen. Het creëerde enkele scoringskansen die echter niet werden benut. Gulpen scoorde nog wel twee keer en bracht de eindstand op 9-0. Op maandag 29 oktober kan het Venrayse team zich herstellen in de uitwedstrijd tegen 't Brökske. Aanvang is om 21.30 uur in Nederweert.

Fabian Hendriks verliest twee keer

Turkije | Fabian Hendriks van Lake Valley speelde op dinsdag- en woensdagavond twee oefeninterlands met het Nederland zaalvoetbalteam 0-19 in en tegen Turkije. Helaas verloor het team van bondscoach Hjalmar Hoekema tweemaal met 3-1. Tim Jeuken en Nathan van Gerven, die beiden ook in de voorselectie zaten, waren standby en zijn niet afgereisd naar Turkije.

Het nationale jeugdteam bereidt zich voor op de eerste EK kwalificatieronde die eind januari plaatsvindt. De loting voor dit toernooi is in november.

BVV'27 verliest ruim in Well

EWC'46-BVV'27 4-1 (1-0). Doelpuntenmaker BVV'27: Roel Verkoijen.

Well | BVV'27 ging afgelopen zondag op bezoek in Well met duidelijke cijfers onderuit. In de eerste helft deed het elftal van trainer Leon Vievermans niet onder voor de thuisploeg. Vlak voor rust zorgde Tom Stevens voor de openingstreffer. Na rust liep EWC uit. Mimoun Akrom scoorde tweemaal voor EWC. Roel Verkoijen zorgde in de slotminuut voor de eretreffer.