Kleindierenshow

Venray | KSV Venray e.o. houdt op zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag 28 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een kleindierenshow bij Wilms Bestratingen aan de Stationsweg 175a in Oostrum.

Van konijn tot duif en van hoender tot watervogel,voor elke dierenliefhebber is er wel wat wils. Ook is er een uilenshow waarbij zo'n vijftien verschillende uilen van dichtbij kunnen worden bekeken. Natuurlijk is er ook een knuffelhoek met niet alleen knuffelbare konijnen maar ook de kippen laten zich gewillig aaien. Voor groot en klein is er een tombola met altijd prijs voor de kleintjes. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Wie op zoek is naar een kip, konijn of koppeltje duiven is ook welkom.

Derde Heimatklänge

Venray | Rob Claessens van het radioprogramma Volksmusik mit Schwung presenteert op zondag 21 oktober de derde editie van Heimatklänge in Venray.

De middag begint om 14.00 uur met muzikale optredens van Die Tiroler Klammsteiger, Joekskapel Zuutjes án, Kapela Pohoda en zangeres Julia Beurskens. De orkesten trakteren de aanwezigen op volkstümliche muziek en Böhmische- en Mährische blaasmuziek. Zangeres Julia Beurskens uit Venlo gaat de middag als soliste afsluiten.

Het evenement vindt plaats in 't Schöpke aan de Veltumse Kleffen 70B in Venray. De zaal gaat open om 13.30 uur.