Afbeelding
Foto: Picasa

Tweede plaats Juup Tax

Heeswijk | Motorcrosser Juup Tax uit Wanssum (foto) heeft de tweede plaats behaald bij de MX 2 senioren.

Tax reed in de beginfase van beide manches aan de leiding. In de eerste manche moest hij Krijn van Vroenhoven (Ommel) en Tommie van Dongen (Den Hout) voorbij laten gaan en behaalde hij de derde plaats. In de tweede manche was het opnieuw Van Vroenhoven die Tax voorbij ging en kwam hij als tweede over de finish.

In de tussenstand van het NK MX 2 senioren staat Tax met nog één wedstrijd te gaan eveneens op de tweede plaats. Tax kwam eveneens in actie bij de MX 2 jeugd. In deze klasse grepen de regionale motorcrossers net naast het podium. Tax werd vierde. Hij eindigde hiermee net voor Joey van der Zanden (Wanssum) en Nick van Loon (Meerlo).

Voor het NK quads werd het seizoen afgesloten in Varsseveld. In de eindstand eindigde Daan van Rijswijck (Oirlo) op een achtste. Wout Smits (Ysselsteyn) miste enkele wedstrijden en komt hierdoor niet verder dan de twaalfde plaats.

Uitslagen:

Strandcross Zoutelande: 250cc: 14. Ruud Pijpers (Wanssum)

Heeswijk (MON): MX 2 jeugd 125cc: 4. Juup Tax (Wanssum). 5. Joey van der Zanden (Wanssum). 6. Nick van Loon (Meerlo). 8. Kimberly van der Aa (Leunen)

Quads standaard: 9. Diego Hanen (Venray)

Natte zuigerklasse: 27. Gemma Lindner (Wanssum)

Varsseveld (KNMV): NK quads: 16. Daan van Rijswijck (Oirlo)

Axel (KNMV): ONK 125cc: 16. Kevin Simons (Well)

Cup250cc: 30. Jules Deenen (Wanssum)

Heeswijk (MON): MX 2 senioren: 2. Juup Tax (Wanssum)

MX open junioren: 21. Guido de Bruijn (Overloon). 32. Marc van Dijck (Venray). 51. Tom Janssen (Overloon)

MX 2 junioren: 10. Kimberly van der Aa (Leunen). 15. Lynn Hubers (Overloon). Foto: Maycel de Bruijn.


BC De Kemphaan

Venray | De uitslagen van de bridgeavond van BC De Kemphaan.

De beste in lijn A: 1. Maarten Houba en Piet Willems 62,08%. 2. Annemie Nieuwestein en Jan Nieuwenstein 60%. 3. Josephine Verrijdt en Nelly van Vegchel 54,58%.

Lijn B: 1. Tiny Goinga en Toin Tiggeloven 56,50%. 2. Adri Jenniskens en Jac van de Voorn 55,50%. 3. Tilly Reintjes en Francien Haegens 54,67%.

Lijn C: 1. Ger Claessens en Sjef Pappers 67,99%. 2. Marijke Wijdeven en Herman Wijdeven 67,43%. 3. Anneke Schoonbeek en Afko Schoonbeek 58,26%.