Spektakel bij vrouwen SSS'18

SSS'18 Vrouwen-SVC2000 Vrouwen 4-4 (2-1). Doelpuntenmakers SSS'18: Rian Eickmans (3x), Isabel Hengst.

Overloon | Het vrouwenelftal van SSS'18 wacht nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Op eigen veld werd tegen het vrouwenelftal van SVC2000 een puntje gepakt. SSS speelde een erg goede eerste helft, waarin het meerdere kansen creƫerde. Toch waren het de vrouwen van het elftal uit Roermond die op voorsprong kwamen. Voor rust werd die schade nog hersteld en scoorden Rian Eickmans en Isabel Hengst: 2-1. De tweede helft ging gelijkop. SVC2000 kwam drie keer terug van een achterstand.

Na de 2-2 zorgde Eickmans voor de 3-2. Opnieuw scoorde SVC2000, maar vijf minuten voor tijd maakte Eickmans op aangeven van Manon Loonen haar derde van de middag. De volgende aanval van SVC2000 was wederom raak, waardoor beide ploegen een punt overhielden aan het duel. In het bekertoernooi speelt SSS'18 komende zondag tegen MVC uit De Mortel.

Holthees boekt ruime overwinning

Holthees-Elsendorp 4-0 (1-0). Doelpuntenmakers Holthees: Ser van Es (2x), Stef Janssen (2x).

Holthees | Holthees won afgelopen zondag ruim van Elsendorp, al was het begin van het duel voor de bezoekers. Na zes minuten was er niemand om een scherpe voorzet van de gasten binnen te tikken. Na negen minuten kopte Elsendorp een hoekschop op de buienkant van de paal. Even later troffen de gasten ook nog de lat. Na ruim een kwartier zorgde Ser van Es er uit een voorzet van Kay Wijenberg voor dat Holthees op voorsprong kwam: 1-0. In de tweede helft toonde Stef Janssen zich attent door de bal van de laatste man van Elsendorp af te pakken en raak te schieten: 2-0. In het vervolg van het duel was het Holthees dat de klok sloeg. Het leverde nog twee doelpunten op.

Wederom waren het Van Es en Janssen (ook in die volgorde) die scoorden. Tien minuten van tijd voorkwam Holthees-keeper Marco Rijnen een eretreffer voor de gasten. Zo werd de eindstand na een leuke wedstrijd op 4-0 bepaald. Het betekende de eerste nederlaag voor Elsendorp. Holthees stijgt door de zege naar de zevende plek in de vijfde klasse F. Komende zondag gaat Holthees op bezoek bij koploper GVV'57 uit Grave.