De opening  door wethouder Loonen, Paul Hermsen en Martijn Herder
De opening door wethouder Loonen, Paul Hermsen en Martijn Herder Foto: R.ten Brucke

Opening TAC en 20 Jaar Inther

Afgelopen week vierde Inther Logistics Engineering het 20 jarig bestaan. Wat begon aan de keukentafel is uitgegroeid tot een wereldwijde partner op het gebied van logistieke oplossingen.

Martijn Herder en Paul Hermsen, de beide eigenaren zijn trots op wat ze bereikt hebben. Zeker nu het jubileum samenvalt met de opening van het TAC, Technology Assembly Center. "Het is de volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf", aldus Paul Hermsen. Waar Inther in het verleden softwarematige logistieke oplossingen bedacht, heeft het nu de volledige keten van logistieke systemen in eigen hand. "Waar we in het verleden afhankelijk waren van externe partners, maken we nu de logistieke transportlijnen volledig in eigen beheer. In het TAC kunnen we de lijnen helemaal testen voordat de installatie bij de klant wordt gerealiseerd", aldus Martijn Herder.

En die klant zit niet alleen in Nederland. Naast klanten zoals Hema, ADT en Blokker zijn er ook internationale klanten zoals Skechers, Snellman, River Island en Estee Lauder. Inther heeft dan ook inmiddels meerdere vestigingen. Naast Venray heeft Inther een vestiging in de Verenigde Staten, Duitsland, België en twee vestigingen in China.

"We zijn een 'one stop shop' voor alle logistieke vraagstukken. Dat betekent dat klanten van Inther één aanspreekpunt hebben. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten. Dankzij onze oplossingen realiseren onze klanten grote kostenreducties, terwijl tegelijkertijd de capaciteit, productiviteit, bezettingsgraad, customer service en kwaliteit worden verhoogd."

Donderdag werd het TAC feestelijk geopend door Martijn Herder, Paul Hermsen en wethouder Jan Loonen. Vervolgens kregen de aanwezige relaties een rondleiding door het bedrijf waardoor zij een goed beeld kregen van de mogelijkheden van Inther.

Martijn Herder geeft uitleg over een transportsysteem
Tekst en uitleg in een van de demo ruimtes
Het TAC is een karakteristiek pand langs de A73
Walther Ploos van Amstel gaf zijn visie op logistiek anno 2025
Bij een opening hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje
Samen proosten op de opening en het jubileum
De rondleiding gaf een kijkje in de logistieke keuken