Oktoberfest Venray terug

Venray | Na acht jaar omzwervingen komt Oktoberfest Venray terug in het centrum van Venray. Op De Grote Markt, precies tegenover de twee cafés die het evenement organiseren: De Uitmarkt en de Klokkenluider. Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober wordt het programma gevuld met tal van optredens.

Na een afwezigheid van een jaar keert De Rosentaler op zaterdag 27 oktober weer terug op het oude nest. In al die jaren is de band uitgegroeid tot een volwassen oktoberfestband met vele optredens door het hele land. Ook die avond een van de allerbeste oktoberfestacts op dit moment, Dieter Koblenz. Tickets zijn te koop via de website www.oktoberfestvenray.nl. Vanaf 01.00 uur is er een afterparty in café De Uitmarkt.

Op koopzondag 28 oktober start het programma met frühshoppen. Vanaf 13.00 uur is de feesttent geopend en zijn er optredens van het Duitse trio die Schluchtenkrachler, Gert Janssen en dj Leon Aarts. Lange tafels zullen die dag in de tent staan. Een leuke gelegenheid om met vriendengroep, familie, buurt of sportteam aanwezig te zijn.

De middag word mede mogelijk gemaakt door Bongers drankenhandel en Jupiler Bier. Op beide dagen zijn er ook heerlijke broodjes Bradwurst te koop. De entree op deze middag is gratis.


Bizznip netwerken New Style

Venray | Bizznip is een nieuw netwerkconcept in Venray. Een informele bijeenkomst waar ondernemers bij elkaar komen in een sfeervolle, gezellige en relaxte omgeving.

Bizznip is een ondernemersborrel New Style. De deelnemers genieten van een welkomstdrankje en heerlijke culinaire hapjes terwijl ze naar een interessante spreker luisteren. De rest van de avond verzorgt de dj op de achtergrond heerlijke loungemuziek.

Bizznip is een bestaande en succesvolle netwerkbijeenkomst in Venlo en Roermond. De informele bijeenkomsten worden iedere 2, 3 maanden gehouden op mooie wisselende locaties.

"We kiezen voor unieke locaties, pop-up locaties, altijd net even anders dan waar traditionele netwerkborrel wordt gehouden", aldus Patricia Janssen, een van de initiatiefnemers. "Bekijk maar eens de sfeerimpressies van Bizznip op onze website www.bizznip.nl."

De organisatie nodigt ondernemers uit om de eerste bijeenkomst in Venray bij te wonen op vrijdag 26 oktober. Die begint om 17.00 uur in de Perdstal, Kempweg 164 in Venray. In een mooie omgeving kunt u contacten leggen met ondernemers uit uw eigen omgeving. Het terras van de Perdstal zal worden omgetoverd in een warme en sfeervolle stijl en op de achtergrond heeft u zicht op de prachtige bossen van Vlakwater.

Bizznip zal officieel geopend worden door wethouder Jan Loonen. "Onze gastspreker van deze mooie avond is Peter Teeuwen die veel kan vertellen over de omgeving waarin de eerste Bizznip bijeenkomst wordt gehouden."

De netwerkborrel is een initiatief van Bizznip, Rob Presenteert en Full Account Adviseurs en Accountants en wordt dan ook deze eerste keer aangeboden door bovenstaande partijen. De drankjes zijn overigens wel voor eigen rekening.

De presentatie is in handen van Rob van Lieshout. Een gezellige en informatieve avond voor iedere Venrayse ondernemer met of zonder partner. De dresscode is casual chique. Aanmelden kan via www.bizznip.nl.