Afbeelding
Foto:

Zwemschool Joke in de prijzen

Holthees | Apetrots was ze dinsdagavond, Joke Janssen uit Holthees. Met haar Zwemschool Joke sleepte ze drie eerste prijzen in de wacht bij de Zwembadbranche Awards. De zwemschool werd verkozen tot beste zwemschool, meest klantvriendelijke accommodatie en beste zwemlesteam.

Zwemschool Joke was in drie categorieën genomineerd. Onderneemster Joke Janssen ontving drie gouden zeepaardjes. "Het is toch geweldig als je in drie categorieën genomineerd bent en in alle drie de categorieën eerste wordt", aldus Joke Janssen.

De ZwembadBranche Awards worden bepaald aan de hand van klantbeoordelingen. "Het is daarmee een mooie prestatie om door je klanten enorm gewaardeerd te worden", vertelt Joke.

Bij de beoordeling van beste zwemschool kreeg Joke gemiddeld een 9,1. Bij de bekendmaking kreeg Joke lof om haar professionele aanpak, de goede informatieverstrekking met prima lessen in kleine groepjes. Ook het enthousiasme van Joke werd benadrukt. "Een aanrader", aldus de jury.

Ook op het gebied van klantvriendelijkheid kreeg Joke zelfs een 9,4. "Ieder kind krijgt een persoonlijke benadering op eigen niveau. Dat geldt ook voor kinderen met een beperkingen." Ook het nieuwe zwembad en de goed bereikbare locatie werden daarbij genoemd.

Voor het beste zwemlesteam kreeg Zwemschool Joke zelfs een 9,5. "Het is ongekend dat Joke hier tussen alle topzwembaden staat met drie eerste prijzen", aldus de jury.

Het winnen van de gouden zeepaardjes is een mooie waardering van alle stappen die de zwemschool heeft gemaakt vanaf oktober 2014.

"Het is de kers op de taart na de bouw van het therapeutisch zwembad in Holthees. De klantenbeoordelingen geven een goed beeld wat de waardering is van onze klanten en waar nog verbeterpunten liggen. Met onze klanten gaan we dan ook in gesprek om de verbeterpunten te realiseren zodat we volgend jaar een nog betere beoordeling krijgen", glundert
Joke.