Afbeelding
Foto:

Fashion Market Berden Venray

Venray | Op zondag 14 oktober start Berden Mode Venray om 12.00 uur met hun spraakmakende magazijnverkoop.

Op een daarvoor speciaal ingerichte afdeling wordt de merkkleding van eerdere seizoenen met fikse kortingen aangeboden. De Fashion Market die in april zijn intrede deed, bleek een doorslaand succes. Bij deze editie van de magazijnverkoop zal de afdeling wederom worden omgebouwd tot een ware Fashion Market.

"Een soort braderie brengt veel gezelligheid met zich mee", zegt Monique Stevens, die samen met haar broer, Roland Bloemen, Berden Mode in Venray leidt. "Deze gezelligheid past goed bij de winkel die we zijn! Dat er dan ook nog goede merkkleding wordt verkocht met kortingen van 50 tot 70% zorgt voor veel aanloop." Roland vervolgt: "Die drukte maakt het ook weer leuk. En omdat de andere afdelingen van de winkel zondag 14 oktober ook geopend zijn, weet je zeker dat je dan altijd kan slagen."

Vanaf zondag 14 oktober om 12.00 uur bestaat de mogelijkheid om de magazijnverkoop van Berden Mode Venray te bezoeken aan de Grotestraat 23 in Venray.


Geslaagd

Venray | Aan de Universiteit van Amsterdam promoveerde op 25 september mevrouw A. Linssen-Hogenberg uit Venray tot doctor in de Literatuurwetenschappen, PhD .