Oranje Wit A1 kampioen

Leunen | De korfbalsters van Oranje Wit A1 hebben afgelopen zaterdag het kampioenschap in de wacht gesleept.

Het team liet er er geen twijfel over bestaan wie de beste was in zijn klasse door met 10-3 te winnen van Sporting ST.

ISBV Venray e.o.

Den Bosch | De Invaliden Sport- en Belangenvereniging e.o. heeft zondag met vier tafeltennissers deelgenomen aan een RRT-tafeltennistoernooi in Den Bosch.

Op tafel 1 waren in klasse 6 Anette Aerts en Harrie Jacobs ingedeeld. Aerts wist al haar wedstrijden te winnen. Ook tegen Jacobs trok zij met 3-2 aan het langste einde. Hij won uiteindelijk twee wedstrijden, maar verloor er ook twee met 3-2. Hiermee werd Aerts eerste in klasse 6 met 16 wedstrijdpunten en Jacobs tweede met 13 punten. Ook Wilbert Litjens speelde in klasse 5 een goed toernooi door al zijn wedstrijden te winnen. Hij sloot de dag af met de eerste plaats en 22 wedstrijdpunten. In klasse 3 wist Stefan van Bergen niet verder te komen dan de vierde plaats met 13 punten.