Late nederlaag Volharding

Volharding-Real Lunet 1-3 (0-1). Doelpuntenmaker Volharding: Nino Janssen.

Vierlingsbeek | Volharding heeft in eigen huis met 1-3 verloren van titelkandidaat Real Lunet. De ploeg uit Vierlingsbeek kon afgelopen zondag weer beschikken over spits Melvin de Klijn, die na drie weken afwezigheid terugkeerde in de basis van Volharding. In het eerste kwartier waren de gasten, met onder anderen oud-profvoetballer Frank van der Struijk in de gelederen, sterker. Dat leidde als nel tot de openingstreffer. Volharding-doelman Roel van Rens verkeek zich op een afstandsschot: 0-1. Daarna werd de thuisploeg beter en kreeg het kansen via Marc van Rens, Kas van den Bosch en Nino Janssen. Vrij snel na rust kwam Volharding langszij. Tom Kessels stuitte eerst nog op de doelman van Real Lunet, maar niet veel later kopte Janssen raak uit een vrije trap van Mark Blenckers: 1-1. Het was de opmaat naar een prima tweede helft van Volharding. De Klijn hield de bal voorin enkele keren goed vast, waardoor de formatie uit Vierlingsbeek regelmatig aan het voetballen toekwam. Diezelfde De Klijn raakte tien minuten voor tijd de buitenkant van de paal. Vlak voor tijd kwamen de gasten uit Vught toch nog langszij en werd er nog tweemaal gescoord: 1-3. Het betekende de eerste nederlaag van het seizoen voor Volharding.